Matrix Biolage – Exquisite Oil Line

Matrix Biolage Exquisite Oil är en serie med tre håroljor, som alla är vackert designade. De smala plastflaskorna är smidiga, om än lätta att tappa. De tre oljorna har olika färger (gyllene, rosa och bruna) och är dekorerade med blomstermotiv som representerar oljans innehåll (moringa, tamanu eller monoi). Den smidiga pumpen gör appliceringen så mycket lättare.

Matrix Exquisite Oil har en orientalisk design som är synlig redan från första sekunden.

matrix-biolage-seria-exquisite-oil

EXQUISITE OIL PROTECTIVE TREATMENT

För vem?
Olja för alla sorters hår.

Matrix Biolage Exquisite Oil Moringa Oil Blend innehåller komplexa ingredienser med vårdande och stärkande egenskaper. Den skyddande produkten återfuktar, mjukgör, och ger håret en frisk glans. Den kosmetiska produkten gör det lättare att kamma och styla håret, skyddar det mot skadliga faktorer i t.ex. temperaturen, och gör håret mjukare. De tre oljorna är kraftfulla:

  • macadamiaolja (Macadamia Ternifolia),
  • arganolja (Argania Spinosa),
  • moringaolja (Moringa Oleifera).

EXQUISITE OIL STRENGTHENING TREATMENT

För vem?
Stärkande olja för fint, skört och svagt hår.

Håret får ta del av många fördelar tack vare Matrix Biolage Exquisite Oil Tamanu Oil Blend, vars främsta uppgift är att stärka håret. Den lätta oljan absorberas enkelt och påverkar hårets rötter. Den stärker fint och skört hår, och ökar dess motståndskraft. Oljan återfuktar, vårdar och gör håret glansigare tack vare en exotisk olja:

  • tamanu (Calophyllum Inophyllum).

EXQUISITE OIL SOFTENING TREATMENT

För vem?
Mjukgörande olja för tjockt.

Den bruna versionen av Matrix Exquisite Oil Monoi Oil är en vårdande olja för tjockt hår som kräver en viss metod. Den har mjukgörande effekter på statiskt hår, vilket underlättar styling. Oljan gör också håret mer elastiskt och glansigt, vilket motverkar statiskt hår. Den innehåller:

  • arganolja (Argania Spinosa),
  • kokosolja (Cocos Nucifera),
  • tahitisk gardenia (Gardenia Tahtensis).

JÄMFÖRELSE – EXQUISITE OIL

Håroljorna i serien Matrix Biolage Exquisite Oil är några av de lättaste hårvårdsprodukterna med naturliga oljor. De färglösa oljorna är rinniga och lätta att dosera med en smidig pump. De tynger inte ner håret, och kan användas i alla sorters hår.

Matrix Biolage Exquisite Oil är en serie håroljor som baseras på exotiska oljor. Varje version innehåller en olja (eller ett extrakt, som i Monoi Oil) och flera andra ingredienser. Tyvärr innehåller de också silikon och alkohol.

Användningen ser likadan ut för alla oljor i serien. Du kan ersätta balsam med oljan, till exempel innan hårtvätt men också som kosmetisk produkt för styling. Det är en av de stora fördelarna med serien Exquisite Oil från Matrix.