Nanoil för hår med låg, mellanhög och hög porositet

Det kan vara svårt att hitta en kosmetisk produkt med exklusiv design. Nanoils håroljor har dock allt som krävs. De tre oljorna säljs i en elegant svart flaska med guldfärgade detaljer, och den mörka korken är gjord i naturligt trä.

Flaskan är smal och smidig, medan den breda pumpen underlättar användningen.

Utseendet är förstås inte det enda som skiljer Nanoil från mängden. Produkten har en unik sammansättning som matcher hårets porositet. De naturliga oljorna är perfekt framtagna för att matcha hårets behov, vilket är anledningen till att det finns tre olika versioner av oljan. Den är effektiv på både håret och hårbotten.

Nanoil för hår med låg, mellanhög och hög porositet

 

NANOIL FÖR HÅR MED LÅG POROSITET

För vem?
Olja för hår med låg porositet matchar rakt, tunt, svårtämjt hår med fet hårbotten. Håret tyngs lätt ned och behöver ständig omvårdnad.

Nanoil för hår med låg porositet innehåller nio naturliga oljor med mättade fettsyror. Tack vare dem och de övriga ingredienserna (panthenol, baicapil, kerastim, vitamin E och E, samt UV-filter) kan Nanoil för hår med låg porositet kontrollera hårbottens processer, reglera dess pH-värde, lindra irritationer och stärka hårets rötter. Håret blir starkare och mindre benäget att drabbas av håravfall. Talgkörtlarna skyddas mot överflödig produktion, hårbotten rengörs, och den lätta konsistensen gör att rötterna upphöjs. Håret får mer volym, blir lättare att styla, och skyddas bättre. Dessa resultat är möjliga tack vare ett par droppar Nanoil för hår med låg porositet, som innehåller:

 • sibirisk tallolja (Pinus Sibirica),
 • kokosolja (Cocos Nucifera),
 • arganolja (Argania Spinosa),
 • ricinolja (Ricinus Communis),
 • sheasmör (Butyrospermum Parkii),
 • passionsfruktolja (Passiflora Edulis ),
 • babassuolja (Orbignya Cohune),
 • monoiolja (extraktfrån tiare + cocos nucifera),
 • cupuacusmör (Theobroma Grandiflorum).

NANOIL FÖR HÅR MED MELLANHÖG POROSITET

För vem?
Oljan för hår med mellanhög porositet matchar lockigt, svagt, torrt, skadat, matt och skört hår med kluvna ändar.

Nanoil för hår med mellanhög porositet är definitivt kollektionens mest populära produkt. Den innehåller sex oljor samt ytterligare ingredienser (kerastim, baicapil, silke, UV-filter samt vitamin A och E). Oljan erbjuder ett komplext skydd mot skadliga faktorer. Den tränger in i hårets struktur och skyddar det samtidigt på utsidan. Nanoil för hår med mellanhög porositet ger matt hår en fantastisk glans, mer elasticitet, och en len mjukhet. Produkten påverkar även hårbotten och lindrar irritationer, återfuktar, och stärker hårets rötter. Den effektiva återfuktningen och omvårdnaden får håret att växa snabbare, motverkar håravfall, och ger det ett friskare och vackrare utseende. Nanoil för hår med mellanhög porositet innehåller följande:

 • macadamiaolja (Macadamia Ternifolia),
 • arganolja (Argania Spinosa),
 • marulaolja (Sclerocarya Birrea),
 • jojobaoljal (Simmondsia Chinensis),
 • passionsfruktolja (Passiflora Edulis),
 • kokosolja (Cocos Nucifera).

NANOIL FÖR HÅR MED HÖG POROSITET

För vem?
Oljan för hår med hög porositet passar mycket torrt, skadat, skört, matt hår som drabbats av håravfall, mjäll och kluvna toppar.

Nanoil för hår med hög porositet är mer koncentrerad än andra produkter i serien. Den innehåller sex oljor med omättade fettsyror omega 3 och 6, och är berikad med andra ingredienser (panthenol, lanolin, kerastim, silke, baicapil, UV-filter, keratin, och vitamin E). Produkten vårdar håret på djupet, reparerar dess yttre struktur, vårdar och återfuktar hårbotten, och lindrar irritationer. Därför blir håret livligare, mer återfuktat och elastiskt. Produkten motverkar håravfall, feta rötter och mjäll. Den här sortens komplexa omvårdnad och försköning är möjligt tack vare Nanoil för hår med hög porositet, som innehåller:

 • mandelolja (Prunus Amygdalus Dulcis),
 • arganolja (Argania Spinosa),
 • nattljusolja (Oeonthera Biennis),
 • avokadoolja (Persea Gratissima),
 • passionsfruktolja (Passiflora Edulis),
 • omullsfröolja (Gossypium Seed Oil).

JÄMFÖRELSE – NANOIL HÅROLJOR

Den mest anmärkningsvärda skillnaden mellan Nanoils olika oljor är sammansättningen, som avgör effekterna och användningsområdena. Samtliga produkter består av naturliga oljor, vars mättade eller omättade fettsyror passar den specifika hårtypen. En viktig faktor är att samtliga håroljor från Nanoil är helt naturliga och innehåller aktiva ämnen av mycket god kvalitet. Det gör dem till en unik aktör på marknaden, för ingen annan kan erbjuda tre så perfekt framtagna kosmetiska produkter som löser hårproblem. Skillnaderna i sammansättningen är ytterligare en sak som skiljer Nanoils oljor från andra produkter. Det är den enda kollektionen håroljor som passar hårets yttre struktur.

Kollektionen har många häftiga funktioner, till exempel flaskans utseende och det som döljer sig i dem. Oavsett vilken variant du väljer har oljan en lätt konsistens som snabbt absorberas och inte gör håret oljigt. Den innehåller fettsyror med lagom stora partiklar som matchar hårets naturliga, skyddande lipidlager. Den lätta konsistensen är värd att fokusera på eftersom det innebär att appliceringsmetoderna är många. Du kan använda Nanoil i vått eller torrt hår, på dagtid eller under natten, före eller efter styling, som en intensiv behandling, eller som komplement till andra hårvårdsprodukter.