Schwarzkopf BC Bonacure – Oil Miracle Line

BC Bonacure Oil Miracle är en serie håroljor från Schwarzkopf som omedelbart hjälper oss inse hur kraftfulla naturliga oljor är. De lätta plastflaskorna liknar droppar, och är mycket bekväma att hålla.

Tyvärr har ingen av flaskorna en applikator, vilket kan göra oljorna svåra att applicera trots att det finns ett litet hål upptill.

schwarzkopf-bc-bonacure-seria-oil-miracle

OIL MIRACLE FINISHING TREATMENT

För vem?
Olja för normalt och tjockt hår.

Oil Miracle Finishing Treatment är en hårolja vars främsta uppgift är att vårda normal och tjockt år. Den är universell och kan användas för att återfukta, motverka statiskt hår, skydda mot höga temperaturer, eller göra håret vackrare. Oljan ger håret en frisk glans, silkeslen mjukhet, och gör det starkare. Allt detta beror på kombinationen av två oljor:

  • solrosolja (Helianthus Annuus Seed Oil),
  • arganolja (Argania Spinosa Seed Oil).

OIL MIRACLE LIGHT FINISHING TREATMENT

För vem?
Olja för fint och normalt hår.

Hårvård med BC Oil Miracle Light Finishing Treatment är en komplex produkt som stärker svagt hår och återfuktar på djupet. Light Finishing Treatment från BC Bonacure gör håret glansigt och mjukt utan att tynga ner det. Håret får fin volym utan att bli statiskt, och blir lättare att styla även om det är tunt. Detta är möjligt tack vare kombinationen av två oljor som enkelt absorberas:

  • marulaolja (Sclerocarya Birrea),
  • solrosolja (Helianthus Annuus).

OIL MIRACLE ROSE OIL HAIR – SCALP TREATMENT

För vem?
Olja för skadat hår och för hårbotten.

Oil Miracle Rose Oil Hair – Scalp Treatment är den enda oljan i serien som passar både håret och hårbotten. Den föryngrar, återfuktar på djupet, gör håret vackrare, och lindrar irritationer i hårbotten. Håret blir mjukare, glansigare, starkare, och mer lätthanterligt. Oljan motverkar även torrhet. BC Bonacure Rose Oil innehåller en kombination av följande:

  • olja från vildros (Rosa Canina),
  • rosenolja (Rosa Damascena),
  • aprikoskärnolja (Prunus Armeniaca).

OIL MIRACLE BARBARY FIG OIL – KERATIN RESTORATIVE TREATMENT

För vem?
Olja för mycket torrt och skört hår.

Schwarzkopf har tagit fram en olja för strävt, torrt, skadat och flygigt hår: Oil Miracle Barbary Fig Oil med keratin. Oljan vårdar, underlättar kamning, och skyddar mot skadliga faktorer. Håret blir glansigt och starkare. Produkten består av två håroljor som tränger in på djupet och behandlar de små problem och brister håret kan ha:

  • opuntiaolja (Opuntia Ficus-indica),
  • aprikoskärnolja (Prunus Armeniaca).

JÄMFÖRELSE – OIL MIRACLE

BC Oil Miracle skiljer sig åt i både konsistens och färg: versionerna är bärnstensfärgade, guldfärgade, rosa och violetta. Den tjockaste av dem är BC Bonacure Oil Miracle Finishing Treatment. Den ljusa versionen är inte lika tjock, medan rosa BC Miracle Rose Oil är rinnig och inte alls påminner om en olja. Oljan med fikonkaktus är tjockare eftersom den ska passa strukturen i skadat och strävt hår med hög porositet.

Doften skiljer sig också åt. Den vackraste versionen i serien är Oil Miracle Rose Oil Hair – Scalp Treatment, som har en behaglig och mild blomsterdoft. Varianten med fikonkaktus luktar nästan lika gott, medan versionerna för tjockt och fint hår har identiska dofter – en söt, intensiv och kvävande sådan.

Schwarzkopfs produkter BC Bonacure Hairtherapy passar både vått och torrt hår, och den rosa versionen kan även användas för att behandla hårbotten. De bygger på två naturliga oljor som är anpassade efter specifika problem, och har kompletterats med lätta silikon och alkohol i små mängder.